Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Spectaculaire visuitzetting op Old Pollard Lake: bijna 100 extra karpers!

2018 was het eerste jaar dat we vanuit The Carp Specialist het water Old Pollard Lake hebben aangeboden. Direct zijn we begonnen met een actieplan: het terugdringen van het aantal stekken naar 3 stuks en het maximum aantal vissers naar 4, een inventarisatie van het karperbestand en het terugdringen van het brasembestand aan het water. Toegegeven: het eerste jaar was vooral qua vangsten niet gemakkelijk voor veel van onze gasten. Het aanwezige karperbestand leek het klappen van de zweep behoorlijk goed te kennen en er zwom wat meer brasem dan verwacht. Aan de hand van deze hengelvangstregistratie hebben we in overleg met een visserijbioloog besloten om het karperbestand deze winter verder uit te breiden.
In december 2018 zijn in totaal 98 karpers geleverd tussen de 7,9 en 11kg, een mooie mix van jonge schub- en spiegelkarpers van een snelgroeiend Frans ras. Daarnaast is er getracht om zoveel mogelijk brasem te verwijderen van het water, iets waar we ook gedurende het 2019 verder mee gaan.
Naast de positieve aanpassingen in het visbestand zullen de accommodaties op stek 1 & 2 verder worden opgeknapt en gerenoveerd. Verwacht nog steeds redelijk 'basic' onderkomens, maar perfect voor een verblijf met familie of niet-vissende gasten. Ter plaatse zal Jos ook in 2019 blijven zorgen voor Nederlandstalig beheer, en met deze flinke visuitzetting zullen de vangsten op Old Pollard Lake ongetwijfeld goed stijgen in 2019.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6378 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.733 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
Dragon Baits
Korda
PK Baitboats
NTEC
Cipro Baits
Grain Baits
Nash Tackle
Koicenter Tiel
KWO
Dynamite Baits