Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Stroom op uw karperstek? Een (goed) zonnepaneel biedt uitkomst!

Herkenbaar voor iedere karpervisser: wat een spullen sleep je toch mee naar de waterkant voor een weekje vissen. Naast alle visspullen komt er, in ieder geval in mijn geval, ook een hoop electronica bij kijken: telefoon, laptop, verlichting, voerboot, koelkastje, dieptemeter, electromotor etc.. 12V accu's zijn daarom voor de meeste karpervissers onmisbaar: zo'n grote 'ouderwetse' loodaccu, of een moderne RebelCell. Echter, het probleem met opladen blijft... want als de accu leeg is, moet 'ie toch echt naar de faciliteiten toe om opgeladen te worden. Op maar weinig wateren (enkel De Koperen Plas, Mystery Lake, Domaine des Iles & Windmill Lake) heb je immers stroom op de visstek zelf. Dat kan dus handiger. De oplossing: een goed zonnepaneel!
Dit voorjaar viste ik oa. samen met Ed Metz een bijzonder gezellige maartsessie op Lac de Villedon. En Ed, als echte crack op techniekgebied, toonde me zijn zelf-gemaakte zonnepaneel. Opklapbaar, 100 Watt vermogen (dat schijnt erg veel te zijn), voorzien van overspanningsbeveiliging en aan te sluiten op alle 12V accu's door middel van simpele accuklemmen. Geweldig handig! Zelfs met 2 linkerhanden (en die heb ik) is aansluiten kinderspel: zonnepaneel in de zon plaatsen, klemmen en de accu en hij wordt bijgeladen. Echt een uitkomst, en het zonnepaneel gaat dit jaar trouw mee op visvakantie!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7614 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.651 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
PK Baitboats
MTC Baits
Cipro Baits
Korda
NTEC
Grain Baits
Koicenter Tiel
KWO
Dragon Baits
Nash Tackle