Nr. 1 expert in karpervisvakanties

The Carp Specialist presenteert haar nieuwe karperreisbureau!

Al sinds 2004 is The Carp Specialist een vertrouwde aanbieder van karpervisvakanties naar betaalwateren voor Nederlandse en Belgische karpervissers. In de loop der jaren heeft ons bedrijf een gezonde groei doorgemaakt en zijn we onder andere uitgebreid met vestigingen in Duitsland en Engeland en wateren in België, Frankrijk, Marokko & Nederland. Nu, zo'n 10 jaar na onze oprichting, is het ook voor onze gasten in Nederland & België tijd voor een volgende stap: met trots presenteren wij u ons nieuwe karperreisbureau aan de Brugstraat te Tiel!
Graag verwelkomen we u, op afspraak, op ons kantoor te Tiel. U kunt altijd bij ons terecht: wanneer u samen met ons wenst te kijken welke betaalwateren het beste aansluiten op uw wensen, als u al een betaalwater heeft geboekt, of als u bij terugkomst bijvoorbeeld even wilt bijkletssen. Een afspraak maken gaat eenvoudig: bel ons even met enkele voorstellen qua data en tijdstippen, of mail deze naar [email protected] Samen plannen we een datum in, en zorgen voor een lekkere bak koffie. Uiteraard zijn we flexibel, wanneer u in de avonduren of op zaterdag wilt afspreken dan is dit (mits beschikbaar) geen enkel probleem.
Ons kantoor is gelegen aan de achterzijde van ons woonhuis, aan de Brugstraat te Tiel. Op onze oprit kunt u gratis parkeren met 1 auto, en even verderop in de straat vindt u een ruime parkeerplaats waar u 4 uur gratis mag parkeren (met parkeerschijf).
Route
Het karperreisbureau van The Carp Specialist bevindt zich aan de Brugstraat te Tiel, direct tegenover de Basisschool De Adamshof.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
KWO
Korda
Grain Baits
Nash Tackle
Cipro Baits
NTEC