Nr. 1 expert in karpervisvakanties

The Carp Specialist presenteert u met trots De Karperhoeve!

Met trots presenteren wij u onze eerste Belgische bestemming: De Karperhoeve! Met Timmy's en Tine's Lake als karpermeren en Gio's Lake als meervalmeer is het domein van De Karperhoeve te Oosterlo een schitterende bestemming.
Voor veel karpervissers is De Karperhoeve echter geen onbekende... ooit stond het domein bekend onder de naam De Goorhoeve. Een domein met een twijfelachtige reputatie, en terecht! De toenmalige uitbaters hielden er in de taverne anders 'hobbies' op na, het beheer en onderhoud liet sterk te wensen over, het was er een rommeltje aan de waterkant en het ontbrak er aan faciliteiten. Bovendien scheen er door de voormalige uitbaters 'gesjoemeld' te zijn met het visbestand. U begrijpt, vanuit The Carp Specialist stonden we niet direct te springen toen we benaderd werden door karpervisser Timmy Matheussen om er eens een sessie met hem te vissen... maar ach, een gezamenlijke vissessie leek ons wel gezellig.
Ter plaatse aangekomen vertelde Timmy, de eigenaar van De Hengelaar te Olen, honderduit over de plannen die hij met het domein had. Naast alle misstanden rond het water had hij visie, en zag hij de potentie van De Goorhoeve, en met name het uitzonderlijke originele visbestand aan mooi beschubte spiegelkarpers.
Samen met Timmy en zijn team zijn we vanaf 2012 hard aan de slag gegaan om zijn droom te realiseren: het omtoveren van het domein naar een 'paradijs' voor sportvissers. Toen de daadwerkelijke overdracht in begin april van dit jaar plaatsvond zijn we van start gegaan: tonnen aan puin en rommel zijn verwijderd, er heeft een professionele afnetting plaatsgevonden om de brasem te verwijderen, er zijn ruime stekken aangelegd en de faciliteiten worden flink gerenoveerd. We zijn er nog niet en er wordt de komende maanden nog keihard gewerkt, maar één ding is duidelijk: De Karperhoeve is een prachtige bestemming voor de karpervisser!
Zowel Timmy, zijn team en The Carp Specialist delen de mening:
"We kunnen het twijfelachtige verleden van De Goorhoeve en zijn voormalige uitbaters niet ontkennen of vergeten, maar we kunnen er als fanatieke karpervissers en ondernemers wel alles aan doen om het domein onder de naam De Karperhoeve te herstellen in oude glorie!"
Neem eens een kijkje op onze website en bezoek er de meren:
Timmy's Lake - het grote 'specimen meer' met zware karper tot ruim 24kg en een hoog gemiddeld gewicht
Tine's Lake - het kleinere 'actie meer' met een uitstekend karper- én steurbestand
Gio's Lake - een 'meerval meer' waar u kans maakt op enkele echte monstervissen
Vanuit The Carp Specialist zijn we trots op de samenwerking met De Karperhoeve, we zijn ervan overtuigd dat het een prachtige bestemming is voor karpervissers die op zoek zijn naar een geschikte karperbestemming voor een weekend, midweek of weeksessie op relatief korte reisafstand. In de komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de aanleg van de nieuwe stekken, de wegen rond de wateren en de faciliteiten. U vindt al een ruime selectie vangstenfoto's op onze site, de foto's van de stekken, het meer en de faciliteiten volgen spoedig.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
Cipro Baits
PK Baitboats
NTEC
Koicenter Tiel
Korda
MTC Baits
Nash Tackle
Grain Baits
Dragon Baits
KWO