Nr. 1 expert in karpervisvakanties

The Carp Specialist sponsort de Nationale Topcompetitie Karpervissen!

De Topcompetitie Karpervissen is hot! Het aantal voorinschrijvingen voor deze nieuwe Topcompetitie zit al ruim over de 200, terwijl er maar plek is voor 40 koppels waarvan vier koppelplekken zijn vergeven aan de drie karperbladen en hoofdsponsor JRC/Berkley. Op de beurs Carp Zwolle wordt daarom geloot om de beschikbare plekken. The Carp Specialist heeft zichzelf ook als sponsor aangemeld, wij ondersteunen deze eerste Nationale Topcompetitie Karpervissen door 4 gratis visweekenden op Domaine des Iles in Frankrijk ter beschikking te stellen. Onze voornaamste reden om deel te nemen aan dit uitstekende initiatief is de bijdrage van 100,- die er per koppel wordt gedaan aan een fonds voor spiegelkarperprojecten. Deze dragen wij vanuit The Carp Specialist een warm hart toe!
Het officiele inschrijfformulier met de algemene voorwaarden en wedstrijdreglementen voor de Topcompetitie Karpervissen is reeds verzonden naar de 210 geinteresseerden die zich bij de voorinschrijving hadden aangemeld. Wil je ook kans maken om mee te doen? Meld je dan nog snel voor 1 februari aan (op www.sportvisserijnederland.nl zijn alle gegevens en het inschrijfformulier te downloaden). Dan is je inschrijving nog op tijd binnen voor Carp Zwolle. Op die beurs vindt zondagmiddag 5 februari om 13:30 uur namelijk een happening plaats waarbij via loting live bekend wordt gemaakt welke 36 vrije koppels gaan deelnemen. Daar wordt ook bekend gemaakt op welke vier wateren de Topcompetitie Karper wordt gevist.

Downloads Nationale Topcompetitie Karpervissen

Reglementen Nationale Topcompetitie Karpervissen

Bij inschrijving hebben de kandidaten al de voorlopige reglementen van deze nieuwe Topcompetitie ontvangen. Op Carp Zwolle zal na de loting verdere toelichting worden gegeven op de regels die zijn gebaseerd op die van de internationale wedstrijdorganisatie FIPS Eau Douce. Het is daarom al wel duidelijk dat het gebruik van (voer)boten conform de FIPS reglementen niet zal zijn toegestaan. Het wordt dus het klassieke inwerpen en voeren met spods, voerballen, PVA-zakken, et cetera.

Kosten en prijzen Nationale Topcompetitie Karpervissen

De inschrijfkosten bedragen 550,- per koppel. Dit is inclusief een bijdrage van 100,- voor een fonds waarmee spiegelkarpers zullen worden uitgezet in water van de visrechthebbenden die een water ter beschikking hebben gesteld voor de Topcompetitie. In de reeks van vier wedstrijden vervalt het slechtste resultaat en tellen de resterende drie voor einduitslag. Voor de winnaars van het eindklassement zijn er geld- en materiaalprijzen beschikbaar met een totale consumentenwaarde van meer dan 10.000,-.
Bij een aantal wedstrijden kunnen er ook een zeer beperkt aantal dagkoppels meedoen. Zij dingen wel mee naar de dagprijzen, maar komen niet in aanmerking voor de eindprijzen of WK selectie. De kosten voor dagdeelname bedragen 175,- en koppels die zijn uitgeloot hebben voorrang.
Organisatie: Sportvisserij Nederland en KarperStudieGroep Nederland
Hoofdsponsor: JRC
Partners: The Carp Specialist, Sportvisacademie Nederland, Carp Connections en Carp Farm
Mediapartners: Karper, de Karperwereld, Spiegel en Het Visblad
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7595 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 60.528 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Grain Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
Dynamite Baits
PK Baitboats
KWO
Korda
Dragon Baits
MTC Baits
Cipro Baits