Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Tom & Maarten openen 'Scale Brothers'!

In de Gemeente Loppersum (Zeerijp) zijn 2 vaste klanten van The Carp Specialist een kleine maar mooie onderneming begonnen onder de naam Scale Brothers.
Een hengelsportzaak vanwaar uit ook diverse evenementen worden georganiseerd. Naast een leuk en breed tackel & baits assortiment hebben deze mannen, Tom & Maarten, ook 18 aquaria staan met jonge spiegel, schub en volschub karpertjes.
Deze Scale Brothers hebben in de afgelopen jaren diverse malen gevist op Lac de Villedon, Alder, Windmill Lake en Etang de la Livardiere. Hun ervaringen zijn opgetekend in mooie foto albums, welke te bekijken zijn in hun winkel. Deze mannen kunnen u goede informatie verstrekken over de reis, de beheerders, eventuele accommodatie, het water, gebruikte technieken en visbestand.
Nog dit jaar gaan The Scale Brothers vissen op enkele andere wateren van The Carp Specialist. Met regelmaat zal er in hun winkel dus nog meer informatie over nog meer wateren van The Carp Specialist te vinden zijn.
Een week vissen in Frankrijk begint met voorpret en een goede voorbereiding. Woont u dus in het Noorden van ons land (of in het Duitse grensgebied), kom dan eens op een zaterdag (of op afspraak op een u passende dag) naar de winkel van de Scale Brothers aan de Zuiderlaan 5 te Zeerijp. Ze zijn ook te vinden op www.scalebrothers.nl Dit om samen met hen uw voorpret te delen en hun ervaringen op de genoemde wateren van The Carp Specialist te bespreken. Vanzelfsprekend kunt u bij hen ook de benodigde tackel & baits inkopen en een paar mooie karpertjes voor de aquarium of vijver direct meenemen.
Onze officiële opening staat gepland op 7 maart 2015. U bent van harte welkom! De winkel word geopend door Bas van Klaveren zelf.
Meer informatie wat betreft de opening of onze winkel? Neem eens een kijkje op onze site.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
Cipro Baits
MTC Baits
Korda
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Grain Baits
Dragon Baits
KWO
Nash Tackle
NTEC