Topsessie op Alberts Lake voor Remco de Koning!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 26-02-2017

Remco de Koning, één van de teamleden die tijdens Carp Zwolle verantwoordelijk was voor de verkoop van de kleine spiegelkarpertjes, had na de beurs nog flink wat vrije dagen staan... samen met zijn vismaat toog hij van 11 t/m 24 februari naar Lac de Viennay om daar Alberts Lake te bevissen als opstart van het seizoen.

Vooral Remco wist goede zaken te doen: hij ving in totaal 19 karpers vanaf stek 5, waaronder 3 karpers van 18g, een 22kg en een 23kg spiegelkarper. Niet slecht voor een wintersessie toch? 

In totaal was zijn gemiddeld gewicht over 19 vissen 14,3kg, waarbij er slechts 1 vis onder de 10kg bij zat, 6 twintigers, 10 dertigers en 2 veertigers. Hieruit kunnen we concluderen dat de vis op Alberts Lake kerngezond en prachtig op gewicht de winter is uitgekomen.

Wanneer u op zoek bent naar een mooi water, met voldoende rust, ruimte, prima beheer en eerste klas faciliteiten, dan is Alberts Lake absoluut het bekijken waard. Wij,en beheerder Gerard ter plaatse, zijn u er erg graag van dienst!

The Carp Specialist - Karpervissen in Frankrijk op betaalwater Lac de Viennay - Alberts Lake!

 

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners