Veertiger vangen? Kom naar Villedon!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 04-04-2017

Al tijdens de terugzetting van de karpers op Villedon na de afnetting (bekijk hier de video op YouTube) wisten we dat 2017 een bijzonder seizoen zou gaan worden op Villedon. Zeker niet gemakkelijk, omdat een groot deel van de kleine karpers van het meer is verwijderd, maar wel een jaar waarin het gemiddeld gewicht van de gevangen vis enorm zal stijgen. Nu we de eerste vangstverslagen van maart terugkijken bevestigen de statistieken dit helemaal.

Karpervissen op betaalwater Villedon - The Carp Specialist

In totaal zijn er in maart 386 karpers gevangen door 65 karpervissers, omgerekend bijna 6 karpers per persoon. Geen slecht resultaat! Van de 386 karpers werden er maarliefst 150 dertigers, 61 veertigers en 4 vijftigers gevangen. Hiermee is Villedon één van de wateren in ons assortiment met een bijzonder hoog gemiddeld gewicht en een zeer realistische kans om 1 of meerdere veertigers te vangen tijdens uw visvakantie. Een garantie is het allerminst, maar de resultaten van maart 2017 zijn absoluut hoopgevend voor het vervolg van het 2017-seizoen.

Karpervissen op betaalwater Villedon - The Carp Specialist

Vanuit The Carp SSpecialist zijn we u dan ook erg graag van dienst op Villedon. We kennen het water (al zeggen we 't zelf) aardig goed en hebben het al diverse malen bevist. Twijfelt u over de gewenste week of stekkeuze, of bijvoorbeeld de tactiek, neem dan gerust even contact met ons op!

Karpervissen op betaalwater Villedon - The Carp Specialist

Onderstaand vindt u voor de volledigheid nog even de vangststatistieken per week uitgewerkt, zoals u ziet... de ene week is de ander niet, en het weer kan een grote invloed hebben op de vangsten.

thecarpspecialist-karper-betaalwater-villedon-bas-van-klaveren-3

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners