Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Veertiger vangen? Kom naar Villedon!

Al tijdens de terugzetting van de karpers op Villedon na de afnetting (bekijk hier de video op YouTube) wisten we dat 2017 een bijzonder seizoen zou gaan worden op Villedon. Zeker niet gemakkelijk, omdat een groot deel van de kleine karpers van het meer is verwijderd, maar wel een jaar waarin het gemiddeld gewicht van de gevangen vis enorm zal stijgen. Nu we de eerste vangstverslagen van maart terugkijken bevestigen de statistieken dit helemaal.
In totaal zijn er in maart 386 karpers gevangen door 65 karpervissers, omgerekend bijna 6 karpers per persoon. Geen slecht resultaat! Van de 386 karpers werden er maarliefst 150 dertigers, 61 veertigers en 4 vijftigers gevangen. Hiermee is Villedon één van de wateren in ons assortiment met een bijzonder hoog gemiddeld gewicht en een zeer realistische kans om 1 of meerdere veertigers te vangen tijdens uw visvakantie. Een garantie is het allerminst, maar de resultaten van maart 2017 zijn absoluut hoopgevend voor het vervolg van het 2017-seizoen.
Vanuit The Carp SSpecialist zijn we u dan ook erg graag van dienst op Villedon. We kennen het water (al zeggen we 't zelf) aardig goed en hebben het al diverse malen bevist. Twijfelt u over de gewenste week of stekkeuze, of bijvoorbeeld de tactiek, neem dan gerust even contact met ons op!
Onderstaand vindt u voor de volledigheid nog even de vangststatistieken per week uitgewerkt, zoals u ziet... de ene week is de ander niet, en het weer kan een grote invloed hebben op de vangsten.
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
NTEC
Grain Baits
Cipro Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
Korda
MTC Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
KWO