Verbeteringen op betaalwater Het Broek voor het 2018-seizoen!

Geplaatst door Mark de Zwart op 13-09-2017

Ieder jaar zijn wij, samen met onze watereigenaren, druk bezig om onze wateren te verbeteren. Vorige week hadden waren wij op bezoek bij één van onze Nederlandse betaalwateren: Het Broek. Dit jaar ontvingen wij meer dan 50 reviews over Het Broek en is ook KWO BTW REVEALED langs geweest om haar mening met ons te delen en gaf het water een rapportcijfer 8,1 (klik hier voor de video). Kortom genoeg materiaal om te kijken naar volgend jaar!

KWO The Carp Specialist Het Broek Betaalwater Nederland

Afgelopen jaar is het wier op Het Broek grondig aangepakt. Dit is zo positief uitgevallen dat dezelfde methode aankomend jaar weer gehanteerd wordt! Naast dat wij positief zijn over de behandeling van het wier zien wij ook dat de karpers afgelopen jaar flink gegroeid zijn. Om deze groei vast te houden worden de karpers aankomende winter gevoerd met een speciale winterpellet waar de vis naast zwaarder, ook gezonder van wordt en vol energie het nieuwe seizoen ingaat.

Ook kunnen wij mededelen deze winter twee prachtige koi en een steur worden uitgezet op Het Broek en dat elke stek voorzien wordt van een vaste weegpaal! De steur wordt uitgezet om evt. overschot aan vissersaas ‘op te ruimen’… deze zal dus ongetwijfeld snel in gewicht toenemen.

Een wijziging die per direct wordt ingevoerd is het toestaan om eigen schepnetten, weegzakken en onthaakmatten op Het Broek.  


Wintervissen voor een spotprijs!

Vanaf 17 november t/m 2 maart is Het Broek geopend voor wintervisserij. Voor deze periode hebben wij ervoor gekozen om u maximale rust en ruimte aan te bieden. Zo kunt u de vis perfect volgen, zullen er geen andere vissers zijn en kunt u uw eigen tactiek er op los laten! De prijzen voor het complete water (max. 4 vissers) vindt u hieronder:

- Weekend €250,-
- Midweek €360,-
- Week €500,-

karpervissen nederland betaalwater het Broek
Wie wilt er nou niet zo'n prachtige winterspiegel vangen!

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners