Vroegboekactie: hoge kortingen voor onze gasten bij MTC Baits, Dragon Baits, PK Baitboats & KWO!

Geplaatst door Bas van Klaveren op 18-12-2018

The Carp Specialist is er bijzonder trots op om ook voor het karperseizoen 2019 iedere vroegboeker een erg interessante aanbieding te kunnen bieden! Ongeacht welk van onze wateren u graag bevist, u ontvangt een kortingscode bij onze partners MTC Baits, Dragon Baits, KWO & PK Baitboats welke eenmalig in de betreffende webshops te gebruiken is. Hier kunt u alles bestellen wat u wilt: aas bij MTC of Dragon Baits, een voerboot bij PK Baitboats of stoere karperkleding & accessoires bij KWO. Perfect om samen met uw vismaten een mooie bestelling te doen voor uw komende karpervisvakantie bij The Carp Specialist en te profiteren van de onderstaande kortingen!

The Carp Specialist - Karpervissen in Frankrijk op betaalwater!

25% korting bij MTC Baits

MTC Baits is waarschijnlijk de grootste producent van freezerbaits in Europa en biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten aan. Deze worden direct vanuit de fabriek aan de visser geleverd. Mocht u nog niet eerder met MTC Baits gevist hebben, laat u dan overtuigen – de versheid en goede kwaliteit zullen u zeker bevallen! Op de website van MTC Baits vindt u het volledige assortiment aan freezerbaits & ready-mades.

The Carp Specialist - Karpervissen op betaalwater in Frankrijk!

25% korting bij Dragon Baits

Dragon Baits is een zeer bekende naam in Duitsland voor de productie van kwaliteitsaas en rubberboten... maar in Nederland nog minder bekend. Het assortiment is zeer zeker de moeite van het bekijken waard en we nodigen u dan ook van harte uit om de website van Dragon Baits te bezoeken. Het gehele assortiment aas en rubberboten valt binnen onze vroegboekactie, met uitzondering van de Dragon Cell lithium batterijen.

The Carp Specialist - Karpervissen in Frankrijk op betaalwater

25% korting bij KWO

De mannen van KWO zijn natuurlijk echte ’vismachines’ en de website kent een grote schare aan bezoekers en ’community members’. Naast de mooiste video’s en meest leerzame artikelen beschikt KWO over een eigen webshop waarin ze onder andere een ruim assortiment aan te gekke karperkleding aanbieden. Zo verschijnt u stoer én comfortabel aan de waterkant... en zeg nou zelf: die visfoto’s zien er net wat mooier uit met zo’n mooi nieuw kledingstuk van KWO!

The Carp Specialist - Karpervissen in Frankrijk op betaalwater!

15% korting bij PK Baitboats

Onze vriend Patrick Koster van PK Baitboats is één van de echte ’nerds’ binnen de karpervisserij. Als echte specialist bouwt hij als Nederlands fabrikant voerboten van de allerhoogste kwaliteit. Van basic tot de meest uitgebreide exemplaren met dieptemeter, GPS en Auto-Pilot... het is te vinden bij PK Baitboats. Juist op onze betaalwater komt het vaak op de vierkante meter precies, en een topboot van PK kan u zeker helpen om de vangsten te vergroten!

 

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle reserveringsaanvragen die wij tot 1 maart 2019 ontvangen
  • Per hoofdboeker ontvangt u 1 kortingscode die geldig is bij alle genoemde bedrijven, ook wanneer u meerdere visvakanties heeft gereserveerd ontvangt u in totaal 1 kortingscode
  • U ontvangt uiterlijk eind maart 2019 per e-mail uw kortingscode van MTC Baits, PK Baitboats, Dragon Baits & KWO!
  • Deze kortingscode is geldig in de webshops van MTC Baits, PK Baitboats, Dragon Baits & KWO en geldig tot 31 december 2019
  • Er geldt geen minimaal of maximaal orderbedrag
  • MTC Baits, PK Baitboats, Dragon Baits & KWO zijn uw aanspreekspartners voor bestellingen, tips en vragen
  • Wanneer u uw visvakantie annuleert of niet tijdig betaalt, vervalt het recht op deelname aan deze vroegboekactie
› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners