Nr. 1 expert in karpervisvakanties

We love The Great Lake!

Ooit weleens verliefd geweest? Vast wel! Wij ook, en natuurlijk nog steeds. Naast onze vriendinnen heeft The Carp Specialist een tweede liefde, eentje waar ze stiekem behoorlijk naar verlangt. Een liefde waar je over droomt, die je niet uit je hoofd kunt zetten en een liefde die wederzijds en eeuwig is. Het klinkt misschien zweverig en poëtisch, maar de aantrekkingskracht van The Great Lake en de prachtig beschubte vissen die er zwemmen houdt veel karpervissers in zijn ban.
Ook in 2010 hebben we er zelf weer gevist, en (uitgezonderd van een grote steur) keihard geblankt. Love hurts dat kun je wel zeggen. Het water is alles behalve gemakkelijk te bevissen door het aanwezige wier, het kraakheldere water en de vissen die uitermate goed op hun hoede zijn. Daarnaast is het bestand op ruim 22 hectare niet bijzonder groot, we schatten zelf zo´n 300 karpers al kunnen het er goed minder zijn. Het bijzondere aan deze vissen is dat ze zeer weelderig beschubt zijn en er onderling een enorme variatie aan looks te ontdekken valt. Een bestand dus om je vingers bij af te likken en waar jaarlijks vele die-hards op af komen om hun geluk te beproeven. Ook wij blijven het zelf regelmatig proberen: vaak met succes, maar ook regelmatig met een dikke blank.
Om onszelf en de visser een goed beeld te krijgen van het echte bestand van The Great Lake alle foto´s die we in de afgelopen jaren hebben ontvangen zijn op een (digitale) stapel gegooid, en hiermee hebben we als hommage aan het water een leuke film samengesteld. Veel kijkplezier toegewenst!
Bent u net zo verliefd geworden op de vissen van The Great Lake als ons? Lees de onderstaande pagina´s aandachtig door:
De video is gemaakt met grote dank aan alle karpervissers die hun foto's van hun vangsten op The Great Lake met ons hebben willen delen!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!