Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Win een gratis karpervisvakantie!

Het einde van 2013 is weer in zicht... tijd om terug te blikken, te reflecteren en nieuwe plannen te smeden of voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Maar vooral een periode om tijd door te brengen met uw dierbare familie, vrienden en vismaten. Vanuit The Carp Specialist wensen we u dan ook prettige feestdagen en een vangstenrijk 2014 toe!

Voor ons staat het Kerstfeest ook voor 'geven & delen'. Speciaal voor u, als gewaardeerde gast, hebben we een leuk kerstcadeautje klaarstaan. Alle karpervissers die dit jaar (van 1 januari t/m 31 december 2013) alvast een karpervisvakantie hebben geboekt voor het 2014-seizoen maken namelijk automatisch kans op een gratis visvakantie voor 2 vissers op Lac de Viennay - Busters Lake. In totaal verloten we maarliefst 4 gratis visvakanties, dat is dus een kerstcadeau van ruim € 1.200,-. Deelnemen is erg eenvoudig... zorg dat u uw karpervisvakantie uiterlijk voor de jaarwisseling heeft gereserveerd via onze website en u doet automatisch mee aan onze verloting. In de eerste week van januari 2014 maken we via onze website bekend welke karpervissers een gratis karpervisvakantie hebben gewonnen. Mocht u uw karpervisvakantie voor 2014 dus nog niet hebben geboekt, doe dit dan alsnog voor 31 december 2013, en wie weet wint u die extra gratis visvakantie voor 2 vissers wel!

En de winnaar is... Jan van den Oever!

Vanmiddag, op 6 januari, hebben we de verloting van de Nederlandse/Belgische winnaar van de gratis visvakantie voor 2 personen op Busters Lake gehouden. Karpervisser Jan van den Oever kwam als grote winnaar uit de bus... Jan, van harte gefeliciteerd namens het gehele team van The Carp Specialist. We wensen je een geslaagde visvakantie toe op het water!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

vissers hebben ons al beoordeeld

Algemeen
Faciliteiten
Ons aanbod
Begeleiding
Zowel zakelijk als privé boeken wij onze visvakanties bij The Carp Specialist. Bas staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee wat betreft water keuze. Overzichtelijke website waardoor het filteren naar jouw perfecte visvakantie zeer gemakkelijk is. Wij boeken onze visvakanties nu al ruim 10 jaar bij The Carp Specialist en zullen dat zonder twijfel nog lang blijven doen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Tom & Maarten Snoek
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 59.428 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
MTC Baits
Cipro Baits
NTEC
Nash Tackle
Korda
KWO
Dragon Baits
PK Baitboats
Dynamite Baits
Koicenter Tiel