Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Windmill Lake is klaar voor 2019: boekt u de laatste vrije karperstekken?

Het 2018 karperseizoen op Windmill Lake zit er weer op voor Anton & Diaan... tenminste, het water is in de komende maanden gesloten voor onderhoud én om zoals altijd weer wat nieuwe projecten te kunnen uitvoeren om het onze gasten nog beter naar de zin te maken.
Ondanks het 'rare' weer. de extreem natte winter en voorjaar en de extreem droge zomer en najaar, is het een mooi jaar geweest op Windmill Lake. De uitdieping van het water van afgelopen winter heeft duidelijk een zeer positieve invloed gehad op de vangsten over het gehele meer. Ook merken we dat het gemiddeld gewicht een mooie sprong voorwaarts heeft gemaakt en dat de karpers in uitstekende conditie zijn... dit is goed te zien op de foto's én natuurlijk te voelen tijdens de dril: ze zijn beresterk!
Door het aantal stekken terug te brengen naar 3 stuks (stek 1 & 2 beiden voor 1 visser en stek 4 voor 2 vissers) is er meer rust op het water ontstaan, en heeft elke gast bovendien de beschikking over een nette slaapaccommodatie direct aan het water. Dit is door onze gasten zeer goed ontvangen! Ook het zwembad is in de smaak gevallen. Zowel de vissers als de meegekomen gezinsleden hebben er volop van kunnen genieten dit jaar en zeg nu zelf: een heerlijk hapje en drankje op het terras van het zwembad met uitzicht over het water, dat is pas VAKANTIE!
De uitstekende reviews van dit jaar zijn er een teken van dat alles tiptop in orde is op Windmill Lake, en dat zien we uiteraard direct terug in de reserveringen voor 2019. Vele 'vaste gasten' gaan ook volgend jaar weer terug naar het water, en daardoor loopt de kalender al aardig vol. Twijfelt u dus nog... niet doen, en gewoon boeken. Anton & Diaan zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw karpervisvakantie. Zo scoort ook het eten ter plaatse een dikke 10 bij onze gasten.
Voor iedereen die Anton een beetje kent, weet dat hij deze winter niet stil zal zitten en er weer flink geklust gaat worden op het domein. Later meer daarover :-)
Mocht u verdere vragen hebben, stel ze ons gerust en nogmaals: niet te lang wachten met boeken!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Windmill Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 58.601 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
KWO
Korda
Cipro Baits
Grain Baits
Dragon Baits
Nash Tackle
PK Baitboats
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
NTEC