Over The Carp Specialist

Sinds 2004 is The Carp Specialist één van de grootste aanbieders van kwalitatieve karpervisvakanties aan Nederlandse, Belgische en Duitse karpervissers. Als professioneel reisbureau zijn wij fulltime werkzaam in deze specialistische branche en bieden u naast een selectie uitdagende betaalwateren de aandacht, de service en het advies dat u van een betrouwbare partner mag verwachten.

Over The Carp Specialist

Karpervissen in België, Frankrijk & Marokko is populairder dan ooit, en het huidige aanbod aan betaalwateren is overweldigend. Van kleine tot grote wateren, van gemakkelijk tot moeilijk, van basic tot luxe en van net over de grens tot diep in het zuiden van Frankrijk zijn duizenden wateren te vinden... een aanbod waarin u waarschijnlijk al snel "door de bomen het bos niet meer ziet". Het is onze expertise om u te begeleiden in het zoeken naar een water dat geheel aan uw wensen voldoet.

Op onze website vindt u een overzicht van wateren die aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoen, daarnaast proberen wij u door middel van reviews van onze gasten, foto's, video's en uitgebreide informatie een zo goed mogelijke voorbereiding op uw reis te bieden. Karpervissen in België, Frankrijk & Marokko vergt namelijk een goede voorbereiding en de keuze voor een passend water maakt vaak hét verschil.

Laat ons u helpen bij die keuze en neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of interesse... wij staan tot uw beschikking!


Bas van Klaveren, Jeroen Albers & Arjen Uitbeijerse

Hans van den Brink (Hengelsportjournalist - Consultant KGB-Baits & Fox)

Hans van den Brink (Hengelsportjournalist - Consultant KGB-Baits & Fox)

Voor elke trip naar het buitenland is een gedegen voorbereiding van groot belang. Voldoende informatie vergroot immers je kansen op succes en dat is wel zo prettig. Bij The Carp Specialist is dit voor elke bestemming al tot in de puntjes voor u uitgezocht. The Carp Specialist komt namelijk op elk van hun bestemmingen regelmatig ter plaatse en kunnen u daardoor, uit eerste hand, snel van de beste en laatste informatie voorzien! Kortom, perfect maatwerk voor elke visvakantie! Nu is het alleen nog aan u om te genieten en die dikke vangsten binnen te harken, succes!

Philipp Braun (Hengelsportjournalist - Consultant Nutrabaits & Free Spirit)

Philipp Braun (Hengelsportjournalist - Consultant Nutrabaits & Free Spirit)

In mei was ik met mijn vriendin Rebecca een weekje in de Back Lodge van Domaine des Iles. Dit meer ligt midden in de natuur en kent een geweldig visbestand, waarvan wij enkele prachtvissen hebben mogen vangen. De informatievoorziening door The Carp Specialist en de service ter plaatse waren zeer goed… we hebben genoten van een heerlijke vakantie!

Saron Debets (Hengelsportjournalist - Consultant Team Strategy)

Saron Debets (Hengelsportjournalist - Consultant Team Strategy)

Bij The Carp Specialist kun je een keuze maken uit een grote diversiteit aan prachtige bestemmingen. Op de zeer overzichtelijke site kun je eigenlijk alles vinden om een wel overwogen keuze te maken. Kom je er zelf toch niet helemaal uit dan kan Bas je met een advies op maat prima verder helpen. Heb je eenmaal de trip geboekt, dan volgt de voorbereiding. Op de site vind je hiervoor alle info! Mocht je daarna nog onbeantwoorde vragen hebben dan kan Bas die voor je beantwoorden. The Carp Specialist: met recht een specialist in mooie verantwoorde karperbestemmingen!

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Brochure aanvragen

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Betaalwateren


Betaalwateren Alle betaalwateren

Vragen?

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Bas van Klaveren
Mobiel   +31 6 55 68 89 12

Maak gebruik van ons contactformulier of laat ons u terugbellen.

Alle contactgegevens
› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners