Wij zijn The Carp Specialist!

De grootste aanbieder van kwalitatieve karpervisvakanties aan Europese karpervissers.

The Carp Specialist: klein begonnen, groot gedacht…

The Carp Specialist zag in 2004 het levenslicht als HBO Small Business & Retail Management afstudeerproject van Bas van Klaveren & Oscar van der Knokke. Met een gedegen kennis van de Franse taal, ervaring in de hospitality-branche en als bloedfanatieke karpervissers zagen we het als ons doel om Nederlandstalige karpervissers te helpen aan een unieke en onvergetelijke karpervisvakantie.

Een hoge kwaliteit van het aanbod viswateren, een persoonlijk contact met de gast en een professionele benadering is vanaf dag 1 onze standaard geweest én gebleven. In de opvolgende jaren is The Carp Specialist geëvolueerd tot een volwaardige reisorganisatie die jaarlijks duizenden karpervissers verwelkomt op haar betaalwateren. Hoewel het volume is toegenomen, blijft de persoonlijke insteek behouden. Onze gasten kunnen ten aller tijde een beroep op ons doen via telefoon, WhatsApp en e-mail!

Heeft u liever rechtstreeks contact: The Carp Specialist bezoekt diverse vakbeurzen zoals Carp Zwolle, CarpSquare en de VBK beurs… maar u bent op afspraak ook altijd van harte welkom op ons kantoor in het mooie Varik, centraal gelegen in de Betuwe.

Let wel: inmiddels beschikken we allen over een gezin… dus ’s avonds en op zondag zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen u, met uitzondering van urgente situaties op locatie, op die momenten even contact op te nemen via WhatsApp of e-mail.


The Carp Specialist: door karpervissers, voor karpervissers!

Het ‘vaste’ team van The Carp Specialist bestaat ondertussen uit een vijftal personen:

Bas van Klaveren (aanspreekpunt Nederlandstalige gasten), Jeroen Albers (aanspreekpunt Duitstalige gasten) en Mark de Zwart (aanspreekpunt Engelstalige gasten). Last, but not least zijn we er bijzonder trots op om Marjon Roesthuis in dienst te hebben als administratief aanspreekpunt en Bianca Venema verzorgt onze Social Media-kanalen, vertaling van reviews en plaatst met regelmaat interessante artikelen in onze Karperklets-rubriek.

Zowel Bas, Jeroen, Mark & Bianca hebben ruime ervaring in de karpervisserij in binnen- en buitenland. Alle bestemmingen zijn persoonlijk bezocht en meestal ook bevist. Schroom dus zeker niet om ons om tips & tricks te vragen… we helpen u erg graag in uw voorbereidingen, en ook aan het water zelf mag u ons gerust bellen of appen. Immers, we helpen u graag om een betere vangst te boeken!

Om een duidelijk overzicht te krijgen in ons aanbod betaalwateren hebben we deze onderverdeeld in diverse categorieën: zoveel mensen, zoveel wensen. U bent dus bij ons aan het juiste adres ongeacht welk type karpervisvakantie u zoekt: basic of luxe, makkelijk of moeilijk, mooi in de natuur, een korte trip of juist die echte ‘big fish hunt’? U vindt ‘m bij ons!


The Carp Specialist: uw vertrouwde en professionele partner

Zoals u van een professioneel reisbureau mag verwachten beschikt The Carp Specialist over een volledig geautomatiseerd back-office zodat menselijke fouten tot een minimum worden geminimaliseerd. Ofschoon we op sommige betaalwateren afhankelijk zijn van de agenda’s van de watereigenaar, is het prioriteit om de beschikbaarheidsagenda’s op onze website volledig accuraat te houden.

Ook financieel is uw visvakantie netjes geregeld bij The Carp Specialist: we hanteren geen boekingskosten, geen ‘verborgen’ kosten ter plaatsen… alle kosten die u kunt verwachten staan keurig op onze website vermeldt. Ook uw betalingen zijn in veilige handen bij ons: we voldoen aan alle administratieve eisen die gelden op het gebied van reisbureau’s en worden bijgestaan door een accountant. Wel zo veilig en vertrouwd voor u!

Laat ons u helpen bij die keuze en neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of interesse... wij staan tot uw beschikking!

Bas van Klaveren

Er wordt over ons gesproken

Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!

David Vandevelde
KWO Auteur & Sumo Baits fieldtester

100% betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam, interessante locaties en de juiste info. Toonaangevend in zijn sector en mijn nr. 1 keuze voor het boeken van een visvakantie!

Alijn Danau
Schrijver en Shimano Tribal & CC Moore fieldtester

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Vraag onze brochure aan

Onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, tricks en het laatste karpernieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaalwateren

Ontdek alle betaalwateren die wij voor u geselecteerd hebben.

Bekijk alle betaalwateren

Heeft u vragen?

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct contact opnemen

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

7975 vissers hebben ons al beoordeeld

9,5
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 61.602 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Koicenter Tiel
Grain Baits
MTC Baits
NTEC
Korda
PK Baitboats
Dynamite Baits
Nash Tackle
Dragon Baits
Cipro Baits