Over The Carp Specialist

Sinds 2004 is The Carp Specialist één van de grootste aanbieders van kwalitatieve karpervisvakanties aan Nederlandse, Belgische en Duitse karpervissers. Als professioneel reisbureau zijn wij fulltime werkzaam in deze specialistische branche en bieden u naast een selectie uitdagende betaalwateren de aandacht, de service en het advies dat u van een betrouwbare partner mag verwachten.

Over The Carp Specialist

Karpervissen in België, Frankrijk & Marokko is populairder dan ooit, en het huidige aanbod aan betaalwateren is overweldigend. Van kleine tot grote wateren, van gemakkelijk tot moeilijk, van basic tot luxe en van net over de grens tot diep in het zuiden van Frankrijk zijn duizenden wateren te vinden... een aanbod waarin u waarschijnlijk al snel "door de bomen het bos niet meer ziet". Het is onze expertise om u te begeleiden in het zoeken naar een water dat geheel aan uw wensen voldoet.

Op onze website vindt u een overzicht van wateren die aan onze hoge kwaliteitsstandaard voldoen, daarnaast proberen wij u door middel van reviews van onze gasten, foto's, video's en uitgebreide informatie een zo goed mogelijke voorbereiding op uw reis te bieden. Karpervissen in België, Frankrijk & Marokko vergt namelijk een goede voorbereiding en de keuze voor een passend water maakt vaak hét verschil.

Laat ons u helpen bij die keuze en neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of interesse... wij staan tot uw beschikking!


Bas van Klaveren, Jeroen Albers & Arjen Uitbeijerse

Klaus Wegmann (Hengelsportjournalist - Consultant Team Strategy)

Klaus Wegmann (Hengelsportjournalist - Consultant Team Strategy)

The Great Lake is mijn water: groot, moeilijk en een prachtig bestand aan mooi beschubte vissen. De visserij hier is puur en keihard, precies waar ik van houd. Op het eerste gezicht geen standaard ‘betaalwater‘, nogmaals dank dat jullie me dit pareltje hebben getoond!

Philipp Braun (Hengelsportjournalist - Consultant Nutrabaits & Free Spirit)

Philipp Braun (Hengelsportjournalist - Consultant Nutrabaits & Free Spirit)

In mei was ik met mijn vriendin Rebecca een weekje in de Back Lodge van Domaine des Iles. Dit meer ligt midden in de natuur en kent een geweldig visbestand, waarvan wij enkele prachtvissen hebben mogen vangen. De informatievoorziening door The Carp Specialist en de service ter plaatse waren zeer goed… we hebben genoten van een heerlijke vakantie!

Bart van den Hurk (Hengelsportjournalist - Consultant ProLine Carp Products)

Bart van den Hurk (Hengelsportjournalist - Consultant ProLine Carp Products)

Bij de keuze van een vakantiebestemming in Frankrijk is een goed en eerlijk advies heel belangrijk. Dat je een stek reserveert op een commercieel water, is nog geen garantie voor succes. De visserij is er vaak moeilijker dan je denkt en je zal ze nog altijd zelf moeten vangen! Het is dan ook heel belangrijk dat je jouw vakantie afstemt op je wensen en verwachtingen. The Carp Specialist heeft tal van wateren geselecteerd met ieder een eigen uitdaging. Op deze website is meer dan voldoende informatie te vinden over deze bestemmingen. Toch kan ik me voorstellen dat het moeilijk is om een passend water te kiezen. Vertrouw dan bij jouw keuze op het advies van Bas, want door de jaren heen heb ik hem leren kennen als als een oprechte en gepassioneerde karpervisser, hij kan je perfect adviseren in de keuze van het voor jouw perfecte water. Want of je nu het uitdagende The Great Lake wilt tackelen, met het gezin van de luxe van Domaine des Iles wilt genieten of lekker met een groep vrienden een water exclusief af wilt huren. Ik weet zeker dat je bij The Carp Specialist zal slagen en lekker van je welverdiende vakantie kan genieten!

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Brochure aanvragen

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Betaalwateren


Betaalwateren Alle betaalwateren

Vragen?

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Bas van Klaveren
Mobiel   +31 6 55 68 89 12

Maak gebruik van ons contactformulier of laat ons u terugbellen.

Alle contactgegevens
› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners