Visvakantie

Visvakantie

Jaarlijks reizen vele duizenden sportvissers uit de Benelux af naar het buitenland voor hun visvakantie. Naast roofvisvakanties in Ierland en Scandinavië, zeevisvakanties in Scandinavië, witvisvakanties in Denemarken en big-gamevakanties naar exotische bestemmingen zijn het vooral karpervissers die jaarlijks één of meerdere buitenlandse visvakanties inplannen. Hierbij is Frankrijk de voornaamste bestemming voor de karpervisser, maar ook landen zoals Spanje en Italië komen langzaam in trek bij, hoofdzakelijk bij karpervissers die hun vakantie willen combineren met de visserij op meerval.

Omdat een (buitenlandse) visvakantie vaak minstens enkele dagen lang is, combineert zo'n vakantie het plezier van vissen, goed gezelschap en het genieten van de natuur en omgeving met elkaar. Veel vissers waarderen hun visvakantie dan ook niet alleen aan de hand van hun vangsten die week, maar ook grotendeels aan de overige factoren. Vis vangen tijdens de visvakantie is uiteraard belangrijk, maar als het water bijvoorbeeld aan een drukke weg ligt of slechte sanitaire voorzieningen heeft is het plezier tijdens de visvakantie al gedeeltelijk vervlogen.

Bij de strenge selectie van de viswateren van The Carp Specialist is deze combinatie van factoren zeer nauwkeurig gevolgd. U bent er dan ook van verzekerd dat elk van onze wateren niet alleen een uniek visbestand kent, maar ook qua randvoorwaarden en beheer voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

› Carpfishing in France?     › Karpfenangeln in Frankreich?     › Sitemap     › Partners     › IkWilStickers.nl     › Reclamebureau Team Nijhuis